Myymälä

Myymälästämme Vesterintieltä löydät tuhansia artikkeleita. Tuotteita löytyy laidasta laitaan – ruuveista ruuvinvääntimiin ja isompiin koneisiin. Tuotteita työkalut, varaosat, työvaatteet, kaasut, hitsaustarvikkeet ja koirien ruoat. Henkilökuntamme auttaa Sinua löytämään etsimäsi tuotteet. Mikäli jotain tuotetta ei löydy varastostamme, voimme tilata sen.

Myymälä on avoinna ma-pe 7.30-17, kesälauantait 9-13. 

Myymälän yhteystiedot löydät täältä!

IKH-jälleenmyyjä

Kuortaneen kone ja tarvike on osa valtakunnallista erikoismyymäläketjua. Isojoen Konehalli Oy, IKH on suomalainen perheyritys. IKH tuo maahan  työkaluja, varaosia sekä erilaisia pienkoneita yli 30:sta eri maasta. Yrityksellä on laaja valikoima tuotteita niin ammattilaisten päivittäiseen käyttöön kuin satunnaiseenkin tarpeeseen.

IKH:n työkaluvalikoima kattaa muun muassa  käsi- ja sähkötyökalut, paineilmalaitteet, venetarvikkeet, puutarhatuotteet, painepesurit ja kiinnitystarvikkeet. Kone- ja traktorimiehille IKH:lla on kattava valikoima traktorin varaosia ja tarvikkeita. Varaosia IKH:lta löytyy yli 2000 traktorimalliin.

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii pian 50-vuotias kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:stä eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat- ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.
Siirry IKH-verkkokauppaan tästä!

Hydrauliikkapalvelut

Meiltä saat letkut, liittimet, nipat, putket, putkiliittimet, pumput, venttiilit, sylinterit ja suodattimet.

AGA-jälleenmyyjä Kuortaneella

Myyntipisteestämme saat kaikki tarvitsemasi teollisuuskaasut, nestekaasun ja tarvikkeet.

Katso: AGA Teollisuuskaasu-tuoteluettelo

Oy AGA Ab on osa Linde Groupia, joka on maailman johtavia teollisuuskaasu- ja teknologiayhtiöitä. Linde Groupilla on noin 65 500 työntekijää yli 100 maassa. Suomen AGA on osa Linde Groupin Pohjois-Euroopan yksikköä, johon kuuluvat kaikki Pohjoismaat sekä Baltian maat. AGA on alueensa johtava teollisuuskaasujen toimittaja, jonka kokonaisratkaisuihin sisältyvät mm. kaasut, kaasulaitteistot, prosessiosaaminen sekä koulutus- ja huoltopalvelut. AGAn kehittynyt kaasuteknologia auttaa asiakkaita parantamaan kannattavuutta, turvallisuutta ja laatua sekä suojelemaan samalla ympäristöä.